Ειδικά μηχανήματα

Διαθέτουμε μηχανήματα για επεξεργασία – καθαρισμό σπόρων που απαιτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό, ώστε το τελικό προϊόν να αποκτήσει τα επιθυμητά χαρακτηριστικά.

Τέτοιου είδους εξοπλισμό αποτελεί το καθαριστήριο σπόρου μηδικής μέσω του οποίου απομακρύνονται σπόροι του ζιζανίου κουσκούτα (Cuscuta spp). Το μηχάνημα είναι δυναμικότητας 700 κιλών/ώρα και διαθέτει περιστρεφόμενους κυλίνδρους καλυμμένους με ειδικό ύφασμα το οποίο διαχωρίζει και απομακρύνει τους σπόρους ζιζανίων.

Ειδικό εξοπλισμό αποτελεί και η μονάδα αποχνόωσης βαμβακόσπορου. Πρόκειται για μηχάνημα που επινοήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία LT Kincer Co (την πρωτοπόρο παγκοσμίως εταιρία στα συστήματα αποχνόωσης βαμβακόσπορου) και αποτελείται από ένα περιστρεφόμενο τύμπανο όπου επιτυγχάνεται η αποχνόωση του βαμβακόσπορου. Πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι ο άριστος βαθμός αποχνόωσης, η προστασία της ζωτικότητας του σπόρου και η σχεδόν μηδενική παραγωγή χημικών αποβλήτων προς το περιβάλλον. Διατίθεται σε δυναμικότητες 1000 & 1500 κιλών/ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομικές προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα
2310568804 & 6936999466 ή μέσω email στα info@bios-agrosystems.gr & z.tzamtzis@bios-agrosystems.gr