Διοίκηση

Θυμης Ευθυμιαδης (Διευθυνων Συμβουλος)

Ο κ. Ευθύμιος Ευθυμιάδης, είναι κάτοχος πτυχίου Master "Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης" από το University of Manchester, Institute of Science and Technology.

Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην PROCTER & GAMBLE στο ερευνητικό κέντρο του Λονδίνου, την οποία συνέχισε στις επιχειρήσεις του Ομίλου ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ αρχικά ως Βοηθός Τεχνικού Διευθυντή του εργοστασίου της Κ+Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Α.Β.Ε.Ε., στην συνέχεια ως Διευθυντής Marketing της NETAGRO Α.Β.Ε.Ε. και μετέπειτα ως Γενικός Διευθυντής της BIOS AGROSYSTEMS Α.Β.Ε.Ε..

Σήμερα κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της BIOS AGROSYSTEMS Α.Β.Ε.Ε., HELLENIC FARMING A.E. και AGROLAB Α.Ε.. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ευθυμιάδη και Αντιπροέδρος της VITRO A.E.. Τέλος είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Παραγωγών και Εμπόρων Σπόρων (ΕΕΠΕΣ) και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ).


Ηρακλης Αλατσιδης (Γενικος Διευθυντης)

Ο κ. Ηρακλής Αλατσίδης είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος πτυχίου Master στη Διασφάλιση Ποιότητας. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά και έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια Ποιότητας Σπόρων και Management στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε στο τμήμα Ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας καπνού «ΑΥΣΤΡΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ», ως βοηθός Τομεάρχη στην «ΕΒΖ ΑΕ» και στο Πειραματικό Τμήμα της «BAYER HELLAS ΑΒΕΕ».

Το 1995 εντάχθηκε στο δυναμικό της «BIOS AGROSYSTEMS ABΕE» ως Υπεύθυνος Σποροπαραγωγής και ως Προϊστάμενος Παραγωγής της βιομηχανικής μονάδας επεξεργασίας σπόρων του Ομίλου στο Κουτσό Ξάνθης. Σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας.


Βαλαντης Μαλκογιαννιδης (Διευθυντης Εργοστασιου)

Ο κ. Χρυσοβαλάντης Μαλκογιαννίδης είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος πτυχίου Master στη Γενετική Βελτίωση φυτών. Ομιλεί Αγγλικά και έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια Διοίκησης επιχειρήσεων και Ποιότητας Σπόρων

Έχει εργαστεί στον «ΟΠΕΚΕΠΕ», στο Κέντρο εκπαίδευσης αγροτών «ΔΗΜΗΤΡΑ» και ως Υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου στο εργοστάσιο επεξεργασίας σπόρων της «BIOS AGROSYSTEMS».

Από το 2010 κατέχει τη θέση του Διευθυντή εργοστασίου επεξεργασίας σπόρων της «BIOS AGROSYSTEMS ABΕE» στο Κουτσό Ξάνθης.