Έναρξη διακίνησης τυποποιημένου έξτρα παρθένου ελαιόλαδου «ΠΟΠ Σητείας» με το brand «LaSitia»

Αγαπητοί μας συνεργάτες,
 
Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία «Έλαια Σητείας Α.Ε.» από τη Σητεία της Κρήτης, όπου συμμετέχουμε και εμείς μετοχικά ως Όμιλος, ξεκίνησε τη διακίνηση τυποποιημένου έξτρα παρθένου ελαιόλαδου «ΠΟΠ Σητείας» με το brand «LaSitia» στην Ελληνική αγορά, υλοποιώντας και ένα Όραμα του Προέδρου μας, Νίκου Ευθυμιάδη.
 
Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «ΠΟΠ Σητείας» είναι ένα φημισμένο λάδι ανωτέρας ποιότητας, προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, που παράγεται αποκλειστικά από τη ποικιλία «Κορωνέϊκη» και βέβαια μόνο στη περιοχή της Σητείας στη Κρήτη, το οποίο κυρίως εξαγόταν στο εξωτερικό ως τώρα.
 
Πλέον, μέσω της νέας εταιρείας που ιδρύσαμε θα έχουν πρόσβαση στο εξαιρετικό αυτό λάδι και οι Έλληνες καταναλωτές !
 
Ήδη έχουν συναφθεί εμπορικές συμφωνίες με τα Σούπερ Μάρκετς «Μασούτης» και «Χαλκιαδάκης» για παρουσία του λαδιού μας σε όλα τα καταστήματά τους και εδώ και λίγες ημέρες οι συσκευασίες μας βρίσκονται  στα ράφια τους.
 
Πιο συγκεκριμένα, στα προαναφερόμενα Σούπερ Μάρκετς  για την ώρα, αλλά και σε άλλα στο σύντομο μέλλον, θα μπορείτε να βρείτε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ‘’LaSitia’’ με τα σήματα «ΠΟΠ Σητείας 0,7» και «ΠΟΠ Σητείας 0,3» σε  καλαίσθητες γυάλινες συσκευασίες των 750 ml, αλλά και σε δοχείο των 4  λίτρων.
 
Σας προσκαλούμε και σας προτρέπουμε, στην επόμενη επίσκεψή σας σε κάποια από τα καταστήματα αυτά να δοκιμάσετε το νέο μας λάδι.
 
Φιλικά,
 
Θύμης & Βάσος Ευθυμιάδης